Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din infracțiune în infracțiune. Dan Ilie Morega a bătut o jurnalistă, jandarmii au fost nevoiți să intervină

Facebook
Dan ilie Morega

Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a agresat fizic vineri o jurnalistă, jandarmii au venit la fața locului, informează Antena3 CNN. Fostul prefect a organizat o conferință de presă după ce s-a ales cu un nou dosar penal, unde a invitat mai mulți jurnaliști. Enervat de întrebările unei jurnaliste, acesta a început să o agreseze fizic. „De ce ați dat în mine”, spune jurnalista în videoclipul redat de Antena3 CNN.

Mai mult, Morega i-a amenințat pe toți jurnaliștii perezenți la conferină că „vor plti penal”.

Dan Ilie Morega, implicat într-un accident

Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a fost implicat joi seara într-un accident rutier. El este la al șaselea dosar penal pentru conducere fără permis.

„La data de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul avea permisul de conducere retras, de la data de 6 februarie a.c.”, a precizat IPJ Gorj.

Fostul prefect s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fără permis.

Recent, Dan Ilie Morega a fost plasat sub control judiciar, după ce a fost prins în timp ce conducea prin București fără să mai aibă acest drept. Decizia a fost luată în cel de-al cincilea dosar deschis pe numele lui Morega în ultimele săptămâni.

Amintim că el a fost internat la secția Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgu Jiu, iar medicii au recomandat ca, timp de 6 luni, să nu se mai urce la volan. Morega nu doar că nu a respectat interdicția, dar și-a pus și girofar la mașină și a declarat că este agent în misiune.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.