Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din lac în puț? Ciutacu, despre noua destinație a lui Tolontan: plin de reclame la pariuri

Inquam Photos /George Calin
Victor Ciutacu CNA

Realizatorul TV Victor Ciutacu a reacționat la informațiile că jurnalistul Cătălin Tolontan, fost șef GSP și Libertatea, ar urma să activele la HotNews. Dincolo de unele previziuni cu privire la soarta publicației online, Ciutacu remarcă un detaliu inedit: site-ul hotnews.ro este plin de reclame la o casă de pariuri, în condițiile în care motivul invocat pentru ruptura dintre Tolontan și Ringier a fost ingerința patronatului în activitatea editorială în beneficiul unor firme de pariuri.

„Pe scurt, informativ, că n-am timp de lucruri neimportante: Fiindcă la jgheab nu s-a strâns încă suficient cât să apară o nouă platformă performantă media, iar el nu aduce bani de-acasă, Tolontan preia direct frâiele Hotnews. Țepelin face, auxiliar, Hotsport. Ambii racolează deja oameni din piață, cu precădere de unde au fost goniți. Deocamdată, clasicii Iulia Roșu, Răzvan Luțac, din echipa operativă, se vor duce după mentorul lor, cum o va face mai încolo și redactorul-șef Dan Duca, încă în preaviz la Libertatea. Din păcate pentru ea, biata Clarice Dinu, după ce a muncit să rânească unde au mâncat boierii Tăpălagă și Pantazi, o încercare disperată (într-o oarecare măsură, reușită) de onorabilizare a prăvăliei, o să fie împinsă pe scări și întrebată unde fuge. Lucru pe care l-au pătimit toți vechii din locurile unde a descălecat Tolo.

Stați geană aici, fiindcă merită...

P.S. Micul deranj e că, la ora asta, Hotnews e plin de Superbet, motivul plecării neatârnaților de la Ringier. Dar dacă patria o cere...”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Discuții HotNews-Tolontan

Răzvan Ionescu, publisherul HotNews, a anunţat, într-o şedinţă internă, că există discuţii cu jurnalistul Cătălin Tolontan, fostul coordonator editorial de la Libertatea şi de la Gazeta Sporturilor.

Publisherul nu a detaliat în ce constau exact aceste negocieri, doar că sunt în derulare şi că este "posibil" un parneteriat cu Tolontan.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, discuţiile vizează mai multe aspecte, atât legate de dezvoltarea HotNews, cât şi parteneriate pe noi proiecte editoriale. Discuţiile cu Tolontan sunt în derulare, însă, în acest moment, nu s-a luat o hotărâre clară, legată de finalitatea acestora. Contactat de Paginademedia.ro, Răzvan Ionescu, publisherul HotNews, nu a comentat în niciun fel informaţiile Paginademedia.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.