Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo a ajuns la 'fundul sacului': Patronul 'câinilor' nu știe dacă va mai susține financiar echipa

Situația de la Dinamo nu este una tocmai bună. Problemele financiare în care se află echipa patronată de Ionuț Negoiță umbresc istoria glorioasă pe care o are clubul din Ștefan cel Mare. Însă salvarea clubului poate veni chiar de la actualul patron al ”câinilor”, potrivit Mediafax.

Ionuț Negoiță spune că este dispus să finanțeze în continuare clubul până în luna mai pentru a asigura un tranzit, însă doar dacă va exista interes din partea fanilor. ”Am stat după tot felul de ”marțieni” și extratereștri. Bineînțeles că pentru mine Dinamo înseamnă foarte mult sentimental. Atât timp cât văd că există interes din partea celor care justifică existența acestui club, nu pot să nu particip. Ei oferă, Dinamo le oferă, da? Așa cum instituțiile statului au reprezentanți, așa ar trebui să fie și la cluburile de interes public. Asta e ideea mea.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

Repet, dacă văd interes, pot asigura acest tranzit până în luna mai. Dacă văd că toată lumea va spune ”Aaa, eu am serviciu” sau ”Eu am treabă, nu am timp”, atunci o să spun ”Aaaa, serios? Bravo, băieți, îmi place că sunteți realiști și sinceri. Poate că prostul ăla care a făcut o grămadă nu e prost la nesfârșit. Poate e momentul să mai luați și voi din timpul vostru să țineți clubul ăsta pe care ziceți că îl iubim. Hai să vedem câți îl iubim că prin asta se arată deschiderea noastră!”, a declarat Ionut Negoita pentru Gazeta Sporturilor.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 9 în Liga 1, la o distanță de 5 puncte de playoff și 10 puncte de primul loc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.