Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo a câștigat returul cu Steaua, scor 34-29, în etapa a 23-a a Ligii Naționale de handbal masculin

www.csmbucuresti.ro
CSM București Steaua handbal masculin

La 9 zile distanţă după confruntarea de la Buzău, din semifinalele Cupei României, Dinamo şi Steaua au fost din nou adversare, de această dată în returul Ligii Naţionale de handbal masculin, în cadrul etapei a 23-a, potrivit mediafax.

Citește și: Explicație halucinantă! De ce nu are România autostrăzi

Formaţia din Ştefan cel Mare s-a impus cu 34-29, mai clar decât a arătat scorul final, astfel că a luat o opţiune importantă pentru o clasare în Top 4. Jocul retur dintre cele două echipe a fost fără istoric, fără nerv, în orice caz destul de departe de ultimele confruntări directe din ultima vreme, din punct de vedere al intensităţii. Dinamo a controlat jocul cap-coadă, profitând de o replică destul de palidă din partea trupei din Ghencea. După victorii în deplasare cu CSM Bucureşti şi Potaissa Turda, Steaua a arătat ca o echipă resemnată, fără ambiţie, care a acceptat destul de uşor dominarea din partea rivalei. Fără Martin Johansson în apărare, dar şi cu portarul Babasafari deloc protejat de apărare, gazdele au înscris din toate poziţiile.

Citește și: Vești proaste pentru Simona Halep! Câte puncte o despart de locul 1

Şi Dinamo a avut vreo patru absenţe importante, în frunte cu Bannour şi Savenco, dar folosind un clişeu din popor, „şi-a dorit mai mult victoria”. Diferenţa a crescut firesc pe tabela de marcaj, 17-10 în minutul 28 şi chiar la 22-13 în minutul 39, spre satisfacţia fanilor. Pe final de joc, Dinamo s-a oprit, motiv pentru care Steaua a reuşit să mai reducă din diferenţă. Astfel, partida s-a terminat cu 34-29, suficient ca Dinamo să se desprindă în clasament de Călăraşi şi Steaua, echipele de pe locurile 5-6.

Citește și: Șerban Nicolae pune tunurile pe bănci! Legea care va analiza la sânge instituțiile bancare .

Dinamo – Steaua 34-29 (17-12)

Komogorov 8, Descat 6, Acatrinei 5, Gavriloaia 4, Mousavi 3, Szasz 3, Alouini 2, Zulfic 1, Şandru 1, Dinamo 1 / Grbovic 7, Florea 6, Milosevic 5, Vujic 4, Vegar 2, Georgescu 2, Răpciugă 1, Stavrositu 1, Humet 1

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.