Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo a făcut spectacol și pe teren, și în tribune: A câștigat eternul derby cu FCSB

Captura DIGI TV
galerie dinamo

Derbiul Ligii I, Dinamo - FCSB, s-a disputat, duminică, pe Arena Naţională, partidă care a contat pentru etapa a XV-a a sezonului. La eternul derby au asistat peste 30.000 de suporteri.

Andrei Sin, care nu a mai jucat un meci oficial din august, a deschis scorul cu o execuție fabuloasă din lovitură liberă, de la circa 25 de metri, în minutul 37.

În minutul 44, FCSB a rămas în 10 oameni, după ce Iulian Cristea a primit cartonașul roșu după ce l-a făcut knock-out pe Perovic.

Citește și: Celebrul Conac Banffy, din zona Transilvaniei, a fost scos la vânzare

Tot stadionul a amuțit și s-a temut de ce e mai rău. Jucătorii au alergat spre Perovic, iar primul care a ajuns la el a fost marcatorul golului dinamoviștilor, Andrei Sin, care s-a repezit să-l salveze pe colegul său să nu-și înghită limba. În tot acest timp, antrenorul Dusan Uhrin se ruga pe marginea terenului. Doctorii au intervenit de urgență pe teren, cu două ambulanțe, iar Perovic a început să se miște în timp ce era transportat la spital.

Florin Tănase a reușit egalarea, în minutul 9 de prelungiri din prima repriză, de la 11 metri, după ce un coleg de-al său a fost tras de tricou în momentul în care s-a executat un corner.

În minutul 62, Valentin Lazăr  a primit în careu o pasă scurtă de la Deian Sorescu, a driblat un adversar pe interior și a șutat pe jos imparabil în centrul plasei.

Derbiul Dinamo - FCSB, oprit în minutul 63 de arbitrul Horaţiu Feşnic, pentru petarde şi alte obiecte aruncate pe teren, a fost reluat după aproxiamtiv zece minute.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

Au evoluat următoarele echipe:

Dinamo: Piscitelli - Kostrna, Puljici, R. Grigore, Sin - Mrzljak, I. Filip - R. Moldoveanu, Fabbrini, Sorescu - Perovici. Antrenor Dusan Uhrin;

FCSB: Bălgrădean - Creţu, I. Cristea, Planici, Soiledis - Olaru, L. Filip, Fl. Tănase - Moruţan, Man, Fl. Coman. Antrenor Bogdan Argeş Vintilă.

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Mihai Marius Marica, Marius Badea – Ionuţ Coza;

Observatori: Augustus Constantin, Marian Ivan.

Campionul european de lupte greco-romane Alin Alexuc-Ciurariu a dat lovitura de începere a meciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.