Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo a luat titlul la loviturile de departajare, cu CSM Bucureşti, la handbal masculin

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dinamo handbal

Dinamo Bucureşti a dat lovitura. Câinii lui Eliodor Voica și-au apărat titlul de campioni ai României la handbal masculin după un meci nebun contra celor de la CSM Bucureşti. A fost 2-0 la general pentru câini, dar meciul al doilea din Sala Giuleşti a fost unul nebun.

Citește și: Săptămâna cea lungă pentru Liviu Dragnea: două momente CRUCIALE pentru viitorul politic

Dinamo a câştigat la aruncările de la 7 metri, după un final absolut dramatic. La sfârşitul celor 60 de minute, scorul a fost egal, 20-20, CSM reuşind să refacă un handicap de două goluri în ultimele 47 de secunde. La 7 metri, Irimuş a parat două aruncări, în timp ce Iancu, numai una. Dinamo s-a impus cu 24-23.

Dacă în sezonul anterior Dinamo a dispus cu 2-1 la general în finala cu CSM București, acum Dinamo a învins cu 2-0 la general, după 24-23 și în prima partidă. Pentru Dinamo au înscris Sajad Esteki 6 goluri, Alexandru Asoltanei 5, Marius Mocanu 4, Allahkaram Esteki 4, Pierre Yves Ragot 2, Jakov Vrankovic 1, Ciprian Șandru 1, Liviu Mironescu 1, anunţă Agerpres.

Golurile vicecampioanei au fost înscrise de Guillaume Saurina 7, Goce Georgievski 3, Samvel Aslanian 3, Nicușor Negru 3, Adrian Rotaru 2, Krsto Milosevic 2, Marius Novanc 1, Alin Roșu 1, Iulian Stamate 1. Dinamo și-a trecut în palmares al 14-lea său titlu de campioană națională la handbal masculin. În acest sezon, ultima necunoscută a rămas echipa care va cuceri medaliile de bronz, AHC Potaissa Turda și HC Dobrogea Sud Constanța urmând să se înfrunte joi, la Turda, în meciul decisiv pentru locul al treilea, la scorul general de 1-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.