Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo a remizat cu Steaua într-un meci cu bătaie și eliminați / VIDEO

www.gsp.ro
dinamo steaua

Dinamo și Steaua au terminat la egalitate în derby-ul din prima etapă din play-off, scor 1-1, după golurile lui Bicfalvi respectiv Hamroun.

Formația lui Reghecampf a fost susținută din nou de propria galerie după o pauză de 15 luni.

Roș-albaștrii au deschis scorul în minutul 10 prin Hamroun. Algerianul a primit o pasă perfectă pe stânga de la Stanciu și l-a învins pe Cerniauskas cu un șut la colțul lung.

Ciprian Marica n-a rezistat pe teren decât 39 de minute, fiind înlocuit cu Sulley Muniru. Atacantul campioanei României s-a accidentat la o fază cu trei minute mai devreme când a șutat din interior, dar mingea s-a dus puțin pe lângă buturile dinamoviste.

Niță a ieșit la rampă și a salvat un gol ca și făcut când mai erau 11 minute de joc. Portarul Stelei a scos spectaculos de la încheietura barelor o minge venită după o lovitură liberă a lui Bicfalvi.

Tot Bicfalvi a fost și cel care l-a învins pe goalkeeper-ul roș-albaștrilor două minute mai târziu, când a reluat cu capul de lângă Papp.

Vezi golurile AICI

Cu șase minute înainte de fluierul final, Steliano Filip și Hamroun au fost eliminați. Fundașul dinamovist s-a repezit la algerian, l-a apucat de gât și l-a trântit la pământ. Hațegan l-a eliminat direct pe dinamovist și i-a dat galben lui Hamroun. Fotbalistul Stelei a protestat și a văzut galben la aceeași fază, fiind și el eliminat.

Chiar dacă arbitrul de rezervă a arătat 6 minute suplimentare, cele două formații n-au mai modificat tabela, scrie gsp.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.