Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Tatran Preşov, scor 32-27, în ultimul meci din EHF European League la handbal masculin

dinamo handbal

CS Dinamo Bucureşti a fost învinsă în deplasare de formaţia slovacă Tatran Presov cu scorul de 32-27 (18-11), marţi seara, în ultimul său meci din Grupa B a EHF European League la handbal masculin.

Dinamo, care nu mai avea şanse de calificate în optimile de finală ale competiţiei, a făcut o primă repriză slabă, fiind condusă la pauză la o diferenţă de şapte goluri, 18-11, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Daniel Ghiță, atacat dur: ‘Când nu doarme, face circ! Dovada clară’

Dinamo a jucat mai bine în partea secundă, a reuşit să se apropie al două goluri, 22-24 (min. 48), dar nu a putut să facă mai multe, pierzând fără drept de apel, cu 27-32.

Golurile echipei bucureştene au fost înscrise de Amine Bannour 11, Dragoş Hanţaru 4, Javier Humet Gaminde 4, Tudor Botea 1, Seyed Alireza Mousavi Ghalehmirz 3, Dan Andrei Savenco 1, Mihai Alexandru Asoltanei 1, Valentin Ghionea 1, Răzvan Gavriloaia 1. Portarul tunisian Makrem Missaoui a apărat 12 aruncări în acest meci.

Pentru Tatran au înscris Pavel Caballero Hernandez 6 goluri, Oliver Rabek 8, Nuno Santos 7, Roman Ţarapkin 2, Tomas Recicar 2, Pedro Souza Pacheco 5, Tomas Fech 1, Guilherme Linhares de Souza 1.

Meciul a fost arbitrat de Ismailj Metalari şi Nenad Nikolovski, ambii din Macedonia de Nord, iar delegat EHF a fost Igor Karlubik (Slovacia).

În celelalte meciurid in grupă, IFK Kristianstad a remizat acasă cu USAM Nîmes Gard, 30-30, iar Fuchse Berlin a dispus de Sporting Lisabona cu 29-19.

Clasament final:

1. Fuchse Berlin 14 puncte

2. USAM Nîmes Gard 12

3. IFK Kristianstad 11

4. Sporting 10

5. CS Dinamo 7

6. Tatran Presov 6

Primele patru clasate s-au calificat în optimile de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.