Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo - Dario Bonetti s-a întâlnit cu Ionel Gane

Dinamo
Dinamo

Fostul tehnician al echipei Dinamo Dario Bonetti s-a întâlnit, marţi, cu actualul antrenor al "câinilor", Ionel Gane, anunţă suporterii acţionari ai formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Astăzi au apărut informaţii în presă legate de vizita lui Dario Bonetti în cantonamentul lui Dinamo de la Săftica. Din păcate însă, amănuntele furnizate sunt eronate, ca să nu folosim cuvinte mai dure.

Este adevărat că Dario a fost la Săftica, însă nu a ţinut nici un “discurs” jucătorilor, aşa cum se scrie, din simplul motiv că discursurile sunt atributul antrenorului, iar antrenorul lui Dinamo este în acest moment Jerry Gane. În virtutea respectului faţă de adevăr, sperăm ca pe viitor să nu se mai producă o asemenea confuzie.

Dario a fost astăzi la Săftica pentru o întâlnire cu Jerry Gane. Nici măcar nu s-a intersectat cu jucătorii, a fost chiar departe de zona în care se aflau aceştia atunci. Informaţia potrivit căreia le-ar fi fost prezentat jucătorilor drept este pură invenţie. Reamintim că Dario Bonetti a venit la Dinamo în poziţia de consultant pe probleme sportive al acţionarului DDB!

Şi ne oprim aici, în speranţa că cine trebuie a înţeles necesitatea apariţiei acestui comunicat.

Dario Bonetti s-a întâlnit cu Jerry Gane, în biroul acestuia de la Săftica, antrenorul lui Dinamo oferindu-i detalii despre situaţia exactă în care se află echipa şi staff-ul în acest moment. Reamintim suporterilor că Jerry Gane a fost de acord să colaboreze cu Dario Bonetti, fără nici un fel de rezerve, pentru binele lui Dinamo. Însă în nici un caz nu trebuie să amestecăm lucrurile", se arată într-un comunicat al Peluzei Cătălin Hâldan.

Tehnicianul italian Dario Bonetti a fost antrenorul echipei Dinamo de două ori, în sezoanele 2009-2010 şi 2012-2013. Cu el pe bancă, Dinamo a reuşit "Minunea de la Liberec", în august 2009, când a învins-o pe Slovan Liberec la lovituri de departajare, după ce în timpul regulamentar scorul a fost 3-0 pentru "câini". În tur, Dinamo pierduse la "masa verde" cu 0-3, după ce suporterii au intrat pe teren nemulţumiţi de jocul favoriţilor, la scorul de 0-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.