Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo evoluează și în Liga a III-a: Federația Română a aprobat decizia

FC Dinamo a anunţat că echipa B a clubului va evolua în Liga a III-a. “Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a aprobat astăzi referatul Departamentului Competiţii şi a decis modificarea sistemului competiţional în Liga 3, prin creşterea numărului de echipe participante de la 90 la 100.

‘Pe baza cererilor de înscriere depuse în termen şi cu respectarea prevederilor regulamentare, vă supunem spre aprobare lista cu cele cinci ocupante ale ultimelor locuri vacante: CS Gaz Metan Mediaş 2, FC Viitorul Constanţa 2, AFC Hermannstadt 2, SC Dinamo 1948 SA 2 şi Fotbal Club Rapid 2’, a fost solicitarea Departamentului Competiţii, aprobată de Comitetul de Urgenţă al FRF”, se arată în comunicatul FC Dinamo, relatează News.ro.

Citește și: Serena Williams şi Novak Djokovici se tem că s-ar putea îmbolnăvi la US Open și se cazează în case private: 'Ar fi un risc pentru mine personal'

Dinamo B, echipa secundă a clubului din Ştefan cel Mare, a activat ultima oară în Liga a III-a în sezonul competiţional 2016-2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.