Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo pierde încă un jucător: Ionuţ Nedelcearu va pleca la în Rusia, la Ufa

www.gsp.ro
Dinamo

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Alexandru David, a declarat, miercuri, că fundaşul Ionuţ Nedelcearu va pleca în Rusia, la formaţia Ufa, locul 6 în campionatul rus de fotbal.

"Politica nu e de a vinde absolut orice, politica pe care am anunţat-o este de a ne asigura stabilitatea financiară a clubului, lucru pe care zic că l-am făcut şi nu am avut probleme până acum şi nu vor fi nici în viitorul apropiat. Oferta vine când vine şi o accepţi sau nu. Aici a contat foarte mult şi dorinţa jucătorului, care a crescut la Dinamo şi este la Dinamo de 15 ani şi care şi-a dorit foarte mult să plece, sunt condiţii foarte bune şi pentru el, în ceea ce priveşte viitorul lui . Am considerat că este pregătit să facă pasul acesta. Binînţeles că am vorbit şi cu antrenorul. Nu cred că i-a părut bine că pelacă unul dintre jucătorii pe care se bazează, dar sunt convins că la nivelul lotului sunt soluţii cu care să-şi facă treabă şi să atingă obiectivul în continuare fără probleme. Pentru că faţă de sfârşitul anului trecut, Dinamo are un lot echilibrat şi de valoare ridicată. Eu zic că sunt înlocuitori în lot pentru Ionuţ Nedelcearu", a declarat Davis, la Digi Sport.

Conducătorul dinamovist se aşteaptă la peste 30.000 de spectatori la derbiul cu FCSB, programat, duminică, de la ora 20.45, pe Arena Naţională, în etapa a XXV-a a Ligii I. În vârstă de 21 de ani, Ionuţ Nedelcearu şi-a petrecut toată cariera Dinamo. El nu va juca în derbiul cu Steaua, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.