Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo pierde puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării

News.ro
minge fotbal poarta

Fotbaliștii de la Dinamo București au pierdut puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării. Luni seara, ei au fost egalați de formația Petrolul Ploiești la finalul meciului desfășurat la București. Golul egalizator a fost marcat din penalti, potrivit mediafax.

Partida Dinamo – Petrolul, ultima din runda a doua din play-out, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Primul gol al meciului a fost înscris de Gabriel Moura în minutul 39. Ploieștenii au egalat în minutulele de prelungire ale partidei prin Gheorghe Grozav din penalti. Lovitura de la 11 metri a fost acordată în urma unui fault comis în minutul 93 și după aproximativ 10 minute de întrerupere a partidei pentru consultarea sistemului VAR.

În urma acestui rezultat Dinamo a ratat ocazia de a ieși din zona locurilor retrogradabile. Dinamoviștii sunt pe locul 15, direct retrogradabil, cu 16 puncte, în timp ce Petrolul este pe 11 cu 22 de puncte.

Pe ultimul loc în clasamentul play-out-ului se află FC Botoșani cu 14 puncte. Ultimele două locuri retrogradează în Liga a II-a. Pe locurile de baraj, 13 și 14, sunt Poli Iași cu 17 puncte și FCU Craiova cu 16 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.