Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo - Rapid, primul meci de fotbal din România de la declanşarea pandemiei de coronavirus

Amicalul dintre FC Dinamo şi FC Rapid, programat, miercuri, la Baza Sportivă de la Săftica, va fi primul meci de fotbal din România de la declanşarea pandemiei de coronavirus, cea care a dus la întreruperea tuturor competiţiilor sportive, potrivit Agerpres.

Conform directorului de imagine al FC Rapid, Lucian Ionescu, meciul se va disputa în condiţii speciale, fără spectatori, conform noilor reglementări prevăzute în ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii.

"Meciul amical de mâine de la Săftica (ora 17:00) va fi închis nu doar pentru presă, ci şi pentru o parte din staff-ul ambelor echipe. Nici eu nu am acces. Antrenorii şi jucătorii celor două echipe nu vor oferi declaraţii la plecarea din bază după meci. Meciul este organizat de către Dinamo", a declarat Lucian Ionescu.

Întâlnirea de miercuri va reprezenta şi debutul antrenorilor Adrian Mihalcea şi Dan Alexa la echipele lor, FC Dinamo, respectiv FC Rapid, având în vedere că ambii au fost instalaţi în funcţii cu puţin timp înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19.

La 16 martie, o dată cu decretarea stării de urgenţă ca urmare a pandemiei de coronavirus, competiţiile fotbalistice de pe teritoriul României au fost întrerupte. Echipele de fotbal şi-au reluat activitatea la 15 mai, când autorităţile statului au permis antrenamentele în grupuri restrânse, în condiţii de izolare.

Începând cu data de 1 iunie, autorităţile au permis organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive în aer liber (cu excepţia sporturilor de contact), fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 43 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.