Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo Zagreb a câștiga Cupa Croației cu scorul de 6 - 3, învingând pe Istra 1961

dinamo zagreb

Echipa de fotbal Dinamo Zagreb și-a adjudecat miercuri seara Cupa Croației, învingând în finala competiției pe Istra 1961, scor 6-3, pe Gradski Stadion din Velika Gorica, reușind astfel eventul cupă – campionat, conform mediafax.

Campioană matematic, cu o etapă înainte de finalul campionatului din Croația, Dinamo Zagreb s-a impus miercuri seara și în Cupa Croației, chiar în ziua în care fostul antrenor, Zoran Mamici fusese arestat.

Golurile au fost marcate pentru învingători de Orsic (min. 5 și 74), Ademi (min. 9), Majer (min. 33), Gavranovic (min. 84) și Sutalo (min. 59, autogol), respectiv de Hara (min. 52 și 53) și Grzan (min 64, penalty), pentru Istra 1961.

Pentru Dinamo Zagreb a fost cea de a 16 oară când a câștigat trofeul, deținând recordul competiției în Croația. Totodată, este al 12 event, cupă-campionat realizat de echipa din capitala Croației.

În sezonul actual Dinamo Zagren a avut un parcurs bun și în Europa League, unde a reușit să acceadă în faza sferturilor de finală, unde a fost eliminată de Villarreal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.