Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo zice că nu mai e așa interesată de Diego Fabbrini

ziare.com
Diego Fabbrini

Dinamo nu mai este la fel de convinsă cu privire la transferul lui Diego Fabbrini (28 de ani), afirmă Bogdan Bălănescu.

Oficialul ”câinilor” a declarat în cadrul emisiunii ProSport Live că fotbalistul nu a avut evoluţii prea bune în ultimele etape din play-out-ul Ligii 1 Betano, iar Dinamo ar putea să se reorienteze. În acelaşi timp, Bălănescu i-a transmis un mesaj public şi patronului de la FC Botoşani, Valeriu Iftime. Îl acuză că se interesează prea mult de Dinamo, deşi nu este cazul. Emoţiile retrogradării trebuie să îl facă să se gândească mai mult la propriul club şi mai puţin la adverare.”Pe domnul Iftime am văzut că îl preocupă foarte mult soarta lui Dinamo. Fabbrini am văzut că este jucător liber, nu ştiu dacă vrem să-l luăm. Este vorba despre strategiile clubului Dinamo, nu mi se pare normal să vorbească despre alte cluburi având în vedere că Botoşani este unde este.

Pentru noi, orice jucător care poate aduce un plus de valoare la echipă este interesant. Vorbeam de percepţia pe care dânsul o are faţă de clubul nostru şi ar trebui să vorbească cu mai mult respect faţă de clubul Dinamo. Nu ştiu să vă spun în momentul de faţă, ultimele meciuri ale lui Fabbrini nu prea au convins. Vom vedea”, a declarat Bălănescu la ProSport Live.

Dacă în sezonul regulat Fabbrini avea statistici foarte bune (19 meciuri, 4 goluri şi 3 asisturi) şi evoluţiile sale impresionau, în play-out randamentul a scăzut. A marcat un singur gol în 6 etape. Singura reuşită din partea a doua a campionatului a venit în urmă cu 3 etape, într-un meci cu Hermannstadt.

Contractul lui Fabbrini cu Botoşani expiră pe 30 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.