Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamoviștii le transmit craiovenilor: 'Cupa e un obiectiv pentru Dinamo, ne vom bucura să învingem Craiova în faţa a 30.000 de olteni'

www.gsp.ro
Dinamo

Secretarul general al FC Dinamo, Bogdan Bălănescu, a declarat, joi, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României, că acest trofeu este un obiectiv pentru echipa sa în acest sezon şi că va reuşi să se califice în semifinale în faţa a 30.000 de suporteri craioveni.

"E un meci mai dificil, dar ne vom bucura să câştigăm în faţa a 30.000 de olteni. Cred că toţi adversarii sunt dificili în faza aceasta a Cupei României şi jocurile anterioare au demonstrat-o. Mergem încrezători, cupa este un obiectiv în acest sezon şi vrem să ne calificăm. Bineînţeles că putem să trecem de Craiova, de ce nu? Uitaţi-vă la meciurile anterioare, în afară de cel din Cupa României de anul trecut, au fost echilibrate. Sigur, au un avantaj că joacă acasă, în faţa propriilor suporteri, dar nu cred că sunt favoriţi”, a declarat Bălănescu, conform News.ro.

Citește și: Mare derby în sferturile Cupei României: CS U Craiova întâlnește Dinamo, în timp ce FCSB joacă împotriva celor de la Hermannstadt

Oficialul FC Dinamo a afirmat că în această pauză competiţională gruparea „alb-roşie” va mai face unul sau două transferuri: "După părerea mea ambele meciuri cu ei sunt importante şi acesta şi cel din campionat. O vom lua pas cu pas şi vrem să câştigăm primul meci, din campionat. Ca să ne atingem obiectivele din acest sezon trebuie să jucăm indiferent de calendar, nu văd o problemă că a intervenit acest meci de cupă în calendar. Că era Gaz Metan Mediaş sau Craiova, meciul ar fi avut aceeaşi încărcătură. Mai aşteptăm unul sau două transferuri în această perioadă, depinde de negocierile pe care le avem. Dar avem un lot echilibrat şi sper să ne îndeplinim obiectivele”.

FC Dinamo va întâlni în deplasare formaţia CSU Craiova în sferturile de finală ale Cupei României, conform tragerii la sorţi care a avut loc joi la Casa Fotbalului.

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

Jocurile din cadrul sferturilor Cupei României vor avea loc marţi/miercuri/joi 27 februarie/28 februarie/1 martie cu începere de la ora 13:30, cu excepţia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.