Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamoviștii vin cu vești noi despre situația lui Gnohere

www.digisport.ro
Gnohere

Situaţia lui Harlem Gnohere rămâne în continuare incertă. Atacantul francez refuză să-şi prelungească înţelegerea cu Dinamo şi în această iarnă intră în ultimele 6 luni de contract. "Bizonul" are o ofertă de la Steaua, iar roş-albii au stabilit preţul pentru un transfer imediat: 450.000 de euro.

Ioan Andone a anunţat, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, că îl aşteaptă pe atacantul francez la reunirea echipei, pe 6 ianuarie.

"Cu Gnohere ştiţi şi dumneavoastră, are oferta de la Steaua, probabil, nu ştiu. El e în vacanţă, nu ne-a anunţat nimic. Mai are 6 luni de contract cu noi. El e jucătorul nostru, trebuie să se prezinte pe data de 6.

Citește și: S-a schimbat topul celor mai bine plătiți fotbaliști din lume: Cine l-a DETRONAT pe Messi

În caz că există oferta pentru el, o să fim consultaţi, are cine să se ocupe. Mie personal nu mi-a spus că are ofertă de la Steaua. Eu mi-aş dori să plece în afară, dacă nu ramâne la noi. Dinamo încă are nevoie de el, dar depinde ce îşi doreşte el", a declarat Andone, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Sursele Digi Sport susţin că Dinamo este dispusă să-i dea drumul lui Gnohere la Steaua pentru suma de 450.000 de euro. Gigi Becali a tatonat terenul, cu prima ofertă de 250.000, dar este dispus să pluseze, pentru a-şi respecta o promisiune făcută încă din vară. Finanţatorul Stelei îl consideră pe "Bizon" un adevărat marcator şi, plus de asta, vrea să îi dea şi o lovitură marii rivale, care l-a învins fără drept de apel în ultimele două meciuri directe: 3-1 şi 4-1.

28 de ani are Gnohere

1,25 milioane de euro e cota de piaţă a lui Gnohere

6 goluri şi 3 pase decisive în 18 meciuri a reuşit Gnohere pentru Dinamo, în acest sezon

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.