Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a schimbat topul celor mai bine plătiți fotbaliști din lume: Cine l-a DETRONAT pe Messi

www.digisport.ro
Neymar Messi

Neymar este cel mai bine plătit fotbalist din lume. Brazilianul conduce topul salariilor din fotbalul mondial, publicat de cotidianul Marca.

Fostul fotbalist al lui Santos primeşte la Barcelona, potrivit sursei citate, 30 de milioane de euro pe an. Pe locul 2 a urcat spectaculos un alt brazilian, Oscar, care va primi la noua sa echipă, Shanghai SIPG, care l-a transferat săptămâna trecută de la Chelsea pentru 70 de milioane de euro, un salariu anual de 24 de milioane de euro.

Podiumul este completat de cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur", Lionel Messi, cu 22 de milioane de euro pe an. Argentinianul este aşteptat să-şi prelungească însă în curând contractul cu Barcelona şi să-i depăşească pe cei doi fotbalişti aflaţi în sa în ierarhie.

Citește și: BOMBĂ pe piața transferurilor: Vedeta Craiovei a ajuns la o echipă importantă din Europa

Starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este al patrulea în ierarhie, cu 21 de milioane de euro anual, iar brazilianul Hulk, care joacă şi el în China, la Shanghai SIPG, încasează 20 de milioane de euro.

Francezul Paul Pogba (Manchester United), cu 17,5 milioane de euro pe an, coechipierul său de pe Old Trafford, Wayne Rooney, cu 17,1 milioane, italianul Graziano Pelle (Shandong Luneng), cu 16 milioane, Zlatan Ibrahimovic (Manchester United), cu 15,5 milioane, şi Ezequiel Lavezzi (Hebei China Fortune), cu 15 milioane de euro anual, completează top 10 al celor mai mari salarii din lumea fotbalului.

În afara lui Messi, aşteptat să urce în faţa liderului Neymar după extinderea contractului cu Barcelona, şi argentinianul Carlos Tevez îi va depăşi ca venituri pe toţi cei aflaţi în top 10 salarii: va primi la noua sa echipă, Shanghai Shenhua, 37 de milioane de euro pe an, anunță Digi Sport.

În concluzie, patru fotbalişti care evoluează în China se află în acest moment în topul salariilor din fotbalul mondial, înaintea oficializării venirii lui Tevez în fotbalul chinez, plus trei din Primera Division şi trei din Premier League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.