Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DINCOLO de orice IMAGINAȚIE: o femeie a fost DIAGNOSTICATĂ cu schimbări climatice

RFI
schimbari climatice seceta

Că medicii descoperă boală după boală, nu însă și leacuri nu mai e o surpriză pentru nimeni. Însă vestea că o femeie a fost diagnosticată cu schimbări climatice  uimit întreaga lume. O femeie din Canada a fost diagnosticată cu „schimbări climatice” și se confruntă cu probleme de respirație. Da, ați citit bine! Ea a devenit prima pacientă din lume care suferă de o astfel de problemă.

Potrivit Times Colonist, un cotidian canadian, pacientul este un cetățean în vârstă din provincia British Columbia din Canada și se confruntă cu o afecțiune subiacentă de astm. Medicii, care au examinat pacientul, au afirmat că din cauza valurilor de căldură și a calității proaste a aerului starea de sănătate a pacientului s-a deteriorat.

Dr. Kyle Merritt (foto), medicul consultant, a declarat că, pentru prima dată în peste 10 ani, a folosit termenul „schimbări climatice” în timp ce a scris diagnosticul pacientului. „Ea are diabet. Are ceva insuficienţă cardiacă. Ea locuiește într-o rulotă fără aer condiționat. Toate problemele ei de sănătate s-au agravat. Și chiar se luptă să rămână hidratată”, a spus Merritt citat de publicața canadiană. Medicul a anunțat, de asemenea, că există o cerință puternică de a identifica și rezolva cauza primară, mai degrabă decât de a trata doar simptomele pacienților, conform BlackNews.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.