Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dîncu: 'E momentul ca plăcuțele suedeze să se întoarcă pe partea cealaltă'. El se declară șocat de afirmațiile premierului despre PSD

Digi24
Vasile Dîncu

L-am văzut pe Florin Cîțu spunând niște lucruri despre PSD care m-au șocat, a precizat Vasile Dîncu. Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a taxat dur atacurile premierului la PSD și a exclus orice înțelegere sau blat cu PNL. „Aceste declarații nu reprezintă un semn că am fi negociat noi cu domnul Cîțu”, a ținut să sublinieze social-democratul la psnews.ro.

Totodată, Dîncu a precizat că „e momentul ca plăcuțele suedeze să se întoarcă pe partea cealaltă acum”, preşedintele Consiliului Naţional al PSD făcând referire la mesajul celebrei plăcuţe suedeze.

„L-am văzut pe premierul Florin Cîțu spunând niște lucruri despre PSD care m-au șocat. Nu mă așteptam de la un intelectual, nici de la un politician, să folosească chestiuni de o asemenea lipsă de etică politică. A spus că PSD este dușmanul poporului și că nu se poate face nicio înțelegere cu dușmanul românilor. Vreau să spun că dușmanul românilor este chiar domnul Florin Cîțu, cred că n-a înțeles foarte bine ce se întâmplă. Nu reprezintă un semn că am fi negociat noi cu domnul Cîțu aceste declarații. E momentul ca plăcuțele suedeze să se întoarcă pe partea cealaltă acum. E foarte important în politică cum reușești să păstrezi cu celelalte partide un nivel de civilizație și de dialog.

Ar trebui ca toate partidele din Parlament să știe asta. Indiferent de orientarea lor, proiectul lor politic, partidele trebuie să fie mereu în dialog și să păstreze un dialog decent. Nu mi-a plăcut niciodată și niciodată nu o să fac metafore care să fie jignitoare, care să însemne o parodiere a scopului lor, a siglei lor. Trebuie să ne respectăm cu toții în spațiul public”, a susținut Vasile Dîncu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.