Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinozaurii roșii se întorc. Scăpat cu noroc din ghearele DNA, Mircea Govor vrea să revină șef la PSD Satu Mare, organizație pe care a distrus-o cât a fost boss

Obiectiv Satu Mare
Mircea Govor

Fostul lider al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a început războiul total cu colegii lui din partid imediat după ce a scăpat de amenințarea DNA - el a fost achitat într-un dosar de șantaj.

Scăpat de amenințarea pușcăriei, Mircea Govor s-a și aruncat asupra colegilor de partid. A mers la TV și a atacat din senin singurul deputat al filialei și evident singurul care stă în calea țintei lui de a reveni în fruntea filialei județene - PSD Satu Mare este acum condusă interimar.

Cuvântul cel mai des repetat de Govor la adresa deputatului a fost “șmenar”, aruncând cu direct diferite acuzații la adresa colegului său de partid. Govor a subliniat si faptul ca el nu l-a vrut pe Cristescu la Satu Mare și că el e singurul care poate prelua șefia lăudându-se cu sprijinul necondiționat pe care i l-ar acorda secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

De precizat că la finalul acestei săptămâni conducerea centrală a partidului în frunte cu președintele Marcel Ciolacu se va deplasa la Satu Mare pentru a pune ordine în filiala condusă la dezastru de însuși Mircea Govor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.