Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinu Bumbăcea este noul șef al PwC România

wikipedia.org
PwC

Dinu Bumbăcea devine Country Managing Partner PwC România începând cu 1 iulie 2021, preluând acest rol de la Ionuţ Simion, care a condus compania timp de şase ani, notează Agerpres.

Potrivit unui comunicat, Ionuţ Simion va continua în cadrul PwC România, coordonând dezvoltarea portofoliului de clienţi strategici, precum şi practica de preţuri de transfer la nivelul Europei Centrale şi de Est.

"Cu peste 28 de ani de experienţă în servicii profesionale, dintre care 21 ani ca Partener, Dinu este liderul Departamentului de Consultanţă pentru Afaceri PwC România. De-a lungul carierei sale, a coordonat o gamă largă de proiecte de consultanţă în România şi Europa Centrală şi de Est, în diverse industrii. Este absolvent al Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Politehnicii Bucureşti, deţine un master în inginerie electrică în cadrul Georgia Institute of Technology SUA şi o diplomă de specializare în tratamentul digital al imaginilor de la Supelec Franţa. Este membru al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi din Marea Britanie (ACCA) şi al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR)", se menţionează în comunicat.

PwC România marchează în acest an 30 de ani de activitate pe piaţa locală, fiind prima mare companie de servicii profesionale înregistrată în România după 1989. În prezent, echipa PwC România şi Moldova numără peste 800 de profesionişti şi este coordonată de 21 Parteneri, având birouri deschise în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa şi Chişinău.

PwC este o reţea de firme prezentă în 155 de ţări cu mai mult de 284.000 de profesionişti ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanţei fiscale şi consultanţei pentru afaceri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.