Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov anunţă că au fost găsite persoanele suspecte că au furat semnalizarea luminoasă de pe DN1

AKTOR
autostrada sebes turda A2

Directia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov anunţă, vineri, într-o postare pe Facebook, că au fost găsite persoanele suspecte că au furat semnalizarea luminoasă de pe DN1, potrivit news.ro.

La începutul lunii februarie, au dispărut sistemele de iluminare montate în urmă cu doar o săptămână, pe insulele care au rolul de "calmare" a traficului rutier, montate pe DN 1, la graniţa dintre judeţele Braşov şi Sibiu.

”Semnalizarea luminoasă de pe DN1 a dispărut în mai puţin de o săptămână dar nici poliţiştilor nu le-a luat mai mult ca să identifice suspecţii care ar fi săvârşit acestă faptă. Colectivul DRDP Braşov le mulţumeşte poliţiştilor din cadrul IPJ Braşov pentru promptitudine şi operativitate în rezolvarea acestui caz şi recuperarea integrală a prejudiciului”, a scris Directia Regională de Drumuri si Poduri Braşov.

Citește și: Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU``Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

Potrivit unui comunicat al IPJ Braşov, în urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, poliţiştii au identificat două persoane bănuite de săvârşirea faptei, acestea fiind un bărbat, în vârstă de 38 ani din localitatea Şinca, judeţul Braşov, respectiv un bărbat, în vârstă de 47 ani din localitatea Crizbav, judeţul Braşov.

Joi, poliţiştii braşoveni au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară la adresele persoanei bănuite de săvârşirea faptei, unde au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea faptei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.”

Conform oficialilor de la Drumuri, valoarea unui ansamblu de semnalizare care include bateria, panoul solar şi stâlpul este de aproximativ 7.000 de lei. Pe cele patru insule au fost sustrase doar bateriile şi panourile solare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.