Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Direcțiile Județene APIA vor transmite listele cu fermierii programaţi pe zile către toate primăriile. Fermierii vor găsi adeverinţele la APIA

APIA-sigla[1]

Direcţiile Judeţene ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură vor transmite, de luni, primăriilor, listele cu fermierii programaţi pe zile, urmând ca acestea să emită adeverinţele, pe care fermierii le vor găsi sediile APIA când vor veni să depună cererile de plată, informează Ministerul Agriculturii.

"Începând de luni, 16.03.2020, Direcţiile Judeţene APIA vor transmite listele cu fermierii programaţi pe zile către toate primăriile de pe raza judeţelor aferente. Primăriile vor emite adeverinţele şi le vor transmite pe toate către APIA, astfel încât fermierii să nu se mai deplaseze personal la primării. În momentul în care vor veni la sediile APIA pentru a depune cererile de plată, vor găsi adeverinţele acolo", se menţionează într-un comunicat al ministerului, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Anunț de ultimă oră! Din cauza epidemiei cu COVID-19, se prorogă termenul pentru plata impozitelor

Fermierii români au depus până în 10 martie 70.960 de cereri unice de plată pentru o suprafaţă de 227.989 hectare, în cadrul Campaniei aferente anului 2020, a anunţat, luni, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Campania a demarat în data de 2 martie, iar ultima zi de depunere va fi 15 mai 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.