Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directivă de partid: Ce trebuie să spună PSD-iştii care apar la TV despre interviul lui Ponta de la STIRIPESURSE.RO

ponta stiripesurse

Interviul de două ore acordat vineri de Victor Ponta pentru STIRIPESURSE.RO face furori pe internet, în ciuda "embargoului" impus pe unele televiziuni. PSD a pregătit şi mesajele de contracarare, care au ajuns şi la fostul premier. Acesta face publică, pe pagina sa de Facebook principalele mesaje pe care comunicatorii PSD trebuie să le transmită ca reacţie la interviul de la STIRIPESURSE.RO.

Vezi şi: Beneficiile consumului de banane la micul dejun: O minune pentru sănătate

"Am primit si eu ca deputat “box message” ul PSD de azi - pare facut de cineva mai sarac cu duhul decat “martorul” Marian Vanghelie (cred ca sunt plecati consultantii israelieni)! Dupa ce va uitati cu seriozitate la interviul meu puteti sa va amuzati cu reactia lui Dragnea!!!", scrie Victor Ponta, după care prezintă directia de partid:

"Mesajul zilei PSD

Dezvăluirile despre Victor Ponta

Mesaj principal: Victor Ponta și-a trădat partidul și colegii în favoarea Statului Paralel.

o Toate declarațiile din ultima perioadă – ale președintelui PSD, ale fostului primar Marian Vanghelie – au fost confirmate atât de evenimentele care au avut loc, cât și de mărturiile mai multor persoane.

o Toate aceste conduc la concluzia clară că, din păcate, fostul președinte PSD, Victor Ponta și-a trădat partidul și colegii de partid în favoarea Statului Paralel:

o A numit sau a propus în funcții publice cheie persoanele agreate de Statul Paralel (Ioan Rus, Kovesi, Bica etc.), a colaborat îndeaproape cu diverși exponenți ai Statului Paralel (Maior, Coldea, Oprea) în defavoarea PSD, și-a trădat partidul și și-a dat demisia printr-o decizie unilaterală și a trimis astfel PSD în Opoziție făcând loc guvernului de tehnocrați dorit de Statul Paralel, și-a trădat colegii de partide a căror arestare a negociat-o cu Statul Paralel.

o Toate aceste aspecte sunt confirmate de mărturiile mai multor persoane, precum și de evenimentele reale care au avut loc în perioada respectivă"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.