Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIRECTIVĂ în Poliție! A fost impusă 'Legea TĂCERII', în cazul posibilei fraude comise de Clotilde Armand

S4C
boom
UPDATE: Urmare materialului de presă difuzat, cu privire la un dosar aflat în instrumentarea  Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, facem următoarele precizari.:
Direcția Generală de Poliţie a Municipiului este delegată de către procurorul titular să efectueze anumite activități procesual penale.
Având în vedere competențele materiale, Poliția Capitalei nu este îndreptățită a comunica cu privire la această cauză, singura instituție abilitată fiind  cea a Parchetului de pe lângă Inalta Curte de Casație și Justiție.
Urmare materialului de presă difuzat, cu privire la un dosar aflat în instrumentarea  Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, facem următoarele precizari.:Direcția Generală de Poliţie a Municipiului este delegată de către procurorul titular să efectueze anumite activități procesual penale.Având în vedere competențele materiale, Poliția Capitalei nu este îndreptățită a comunica cu privire la această cauză, singura instituție abilitată fiind  cea a Parchetului de pe lângă Inalta Curte de Casație și Justiție.
*
Informații de ultimă oră! În Poliția Română a fost impusă o adevărată „Lege a tăcerii”, în cazul posibilei fraude comise de Clotilde Armand.
Potrivit surselor noastre din interior, în ceea ce privește procesul de renumărare a voturilor de la alegerile pentru Primăria Sectorului 1... Citește AICI ce DIRECTIVĂ a fost dată în Poliție...

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.