Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Director general în MS: Rata de ocupare a paturilor este de 22% şi variază între 5% şi 41% - Şcolile îşi continuă activitatea săptămâna viitoare

Spitalul Sfântul Sava
salon paturi spital

Directorul general în cadrul Ministerului Sănătăţii Amalia Şerban a anunţat că rata de ocupare a paturilor destinate pacienţilor cu COVID este de 22%, iar pe judeţe variază între 5% şi 41%, precizând că astfel şcolile îşi pot continua activitatea săptămâna viitoare. Pe site-ul Ministerului Sănătăţii, cel mai ridicat grad de ocupare a paturilor apare la Cluj - 43.19%, potrivit news.ro.

Citește și: Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU``Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

"În acest moment rata de ocupare a paturilor la nivel naţional este de 22%, iar pe judeţe variază între 5 şi 41% astfel încât săptămâna viitoare şcolile îşi vor putea continua activitatea”, a declarat, joi, Amalia Şerban, director general al Direcţiei de asistenţă medicală, medicină de urgenţă şi sănătate publică din Ministerul Sănătăţii.

Conform informaţiilor de pe site-ul Ministerul Sănătăţii, judeţele cu cea mai mică rată de ocupare a paturilor sunt Mehedinţi – 4, 8%, Brăila – 5,96% şi Covasna – 6,78%, iar la polul opus se află Cluj – 43,19% şi Suceava – 41,19%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.