Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul de competiţii al UEFA, Giorgio Marchetti, anunță că meciul Şahtior - Lyon se va juca în alt oraș, din cauza legii marțiale din Harkov

www.uefa.org
sigla uefa

Directorul de competiţii al UEFA, Giorgio Marchetti, a anunţat că partida dintre echipele Şahtior Doneţk şi Olympique Lyon, programată iniţial la Harkov, în 12 decembrie, se va disputa în alt oraş, deoarece în regiune este în vigoare legea marţială, relatează AFP, informează News.ro.

“Nicio partidă din cupele eutopene nu se poate disputa în locuri în care este în vigoare legea marţială. Meciul dintre Şahtior şi Lyon nu va avea loc la Harkov, însă nu ştim încă unde se va disputa”, a spus Marchetti într-o conferinţă de presă la Dublin.

Partida ar putea avea loc la Kiev sau la Lvov, unde echipa Şahtior Doneţk a disputat meciurile de pe teren propriu în perioada 2014-2016. Meciul contează pentru grupa F a Ligii Campionilor.

Parlamentul Ucrainei a aprobat, la 26 noiembrie, legea marţială pentru 30 de zile, la frontiera cu Rusia, după ce trei nave ucrainene au fost sechestrate de forţele ruseşti în timp ce încercau să intre din Marea Neagră în Strâmtoarea Kerci, care desparte Crimeea de Rusia şi marchează accesul în Marea Azov. Una dintre nave fost atacată, iar şase marinari au fost răniţi, conform Kievului, în timp ce în varianta Moscovei au fost răniţi trei marinari, fără însă a le fi pusă în pericol viaţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.