Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul executiv al echipei FC Hermannstadt: 'FCSB va avea un meci greu cu noi pentru că există o dorință mare și la jucători, și la antrenori'

sport.ro
Iuliu Muresan

Iuliu Mureșan, directorul executiv al echipei FC Hermannstadt, a prefațat întâlnirea cu FCSB, care va avea loc sâmbătă, în etapa a 14-a din Liga 1, spunând că vicecampioana va avea parte de un meci dificil, potrivit Mediafax.

De asemenea, oficialul sibienilor a mai spus că se așteaptă la un meci mai puțin spectaculos față de cel din turul campionatului, când FCSB s-a impus cu scorul de 4-3.

"FCSB și-a revenit, e pe un trend ascedent, a obținut victorii consecutive. Noi suntem cu moralul în refacere, cu noul antrenor, cu Eugean Neagoe și ce e important este că în ultimele două partide nu am luat gol. Eram ultima apărare în campionat, cu 22 de goluri primite. Sper că de la meci la meci va fi tot mai bine și cred că FCSB va avea un meci greu cu noi pentru că există o dorință mare și la jucători, și la antrenori, și la toată lumea să facă un meci mare cu FCSB.

Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

În tur a fost 4-3. Mă aștept să fie un meci mai echilbirat. Stăm mai bine în teren și închidem culoarele și mă aștept să fie un meci cu mai puține goluri. Întotdeauna sperăm să câștigăm fiecare meci și o să și putem. Așa cum v-am spus, la antrenament sunt mult mai bine din toate punctele de vedere, și mental și fizic", a declarat Iuliu Mureșan, joi, la Pro X.

FC Hermannstadt va întâlni FCSB, sâmbătă, de la ora 20:30, la Târgu Mureș, în runda cu numărul 14 din Liga 1. După 13 partide disputate, sibienii ocupă locul 12, cu 12 puncte, în timp ce vicecampioana României a ajuns la șase meciuri consecutive fără eșec și se clasează pe poziția a opta, cu 18 puncte acumulate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.