Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul executiv al Federaţiei galeze a demisionat după ce a fost acuzat de sexism şi misoginism

quinzemondial.com
rugby
"Phillips a participat la întâlnirea pentru înfiinţarea unui grup de lucru, în cadrul WRU, care să combată comportamentul sexist, rasist sau homofob, iar apoi şi-a anunţat demisia din funcţie", a indicat WRU.

În urmă cu şase zile, Steve Phillips considera că poate rămâne mai departe în funcţia sa, după ce şi-a cerut public scuze în urma acuzaţiilor care i-au fost aduse de două angajate, de "sexism, rasism şi misoginie", scria BBC.

Conform sursei, o fostă responsabilă cu rugbyul feminin din cadrul Federaţiei a luat în considerare chiar sinuciderea din cauza unei "culturi toxice" a sexismului la WRU.

Phillips, căruia i s-a cerut demisia în urma acuzaţiilor de discriminare şi hărţuire, şi-a cerut scuze, exprimându-şi regretul pentru cele întâmplate.

Când a fost întrebat dacă crede că este în continuare omul potrivit pentru a fi director executiv, Phillips a spus: "Da, cred că da. Se învaţă din greşeli, orice comunicare trebuie să fie între anumite limite, cred că avem cultura potrivită pentru a face asta. Ne vom uita în urmă, vom reflecta şi vom lua în considerare orice feedback pozitiv sau negativ despre cum am putea face Federaţia mult mai bună, vom continua să fim mai buni, în conformitate cu aşteptările pe care le are publicul de la noi".

Într-un program al BBC Wales Investigates, două femei s-au plâns de o "cultură toxică" la WRU, în timp ce un alt fost angajat a auzit un termen rasist folosit într-o întâlnire de lucru.

Fosta şefă a rugbyului feminin galez, Charlotte Wathan, a spus că s-a gândit chiar la sinucidere şi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.