Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul executiv al lui Șahtior Donețk, despre situația clubului: 'Când îți pierzi orașul, stadionul, sprijinul suporterilor, totul, este foarte dificil'

Fotbal
minifotbal

Sergei Palkin (45 de ani), directorul executiv al lui Șahtior Donețk, a vorbit, într-un interviu, despre situația dificilă a clubului, potrivit Mediafax.

”Când îți pierzi orașul, stadionul, sprijinul suporterilor, totul, este foarte dificil. Am început de la zero. Acum, avem două visuri. Primul este să câștigăm Liga Campionilor, iar al doilea este să ne întoarcem la Donețk”, a declarat Sergei Palkin, într-un reportaj realizat de Bleacher Report.

Antrenorul asistent și fostul jucător al lui Șahtior, Darijo Srna a vorbit și el, în același reportaj, arătându-și aprecierea față de președintele Rinat Akhmetov: ”Șahtior va fi pentru totdeauna. Acesta este adevărul. Dacă ai un președinte ca al nostru, ar trebui să știi că s-a îndrăgosit de clubul acesta și de orașul acesta. Nu va părăsi niciodată Șahtior în cel mai dificil moment din istoria clubului”.

Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

De asemenea, Srna a vorbit despre situația dificilă prin care trece clubul: ”De fiecare dată când jucăm acasă, trebuie să ne deplasăm cu avionul. Sunt zboruri de câte o oră și, unerori, zburăm de șase ori pe săptămână. Este greu de înțeles cum putem avea rezultate, ținând cont de această situație, însă ce nu te omoară te face mai puternic”.

Șahtior Donețk nu a mai putut evolua pe teren propriu de cinci ani, din cauza conflictului Ruso-Ucrainian. Clubul a fost forțat să se mute la Lviv, Kharkiv și Kiev.

În clasamentul grupei C din Champions League, Șahtior ocupă poziția a treia, cu 4 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.