Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul executiv al Pfizer NU s-a vaccinat împotriva Covid-19: a trebuit să-și anuleze vizita în Israel

Profimedia Images
vaccin Pfizer

Directorul executiv al Pfizer, Albert Bourla, şi-a anulat vizita în Israel, după ce s-a dovedit că nu a fost complet vaccinat împotriva coronavirusului.

Citește și: Alexandru Rafila: În secţiile ATI se simte din nou aglomeraţia / Se poate să ajungem din nou la 10.000 de cazuri pe zi

Bourla a declarat, în decembrie, că nu a primit încă vaccinul, deoarece aşteaptă până când va fi vaccinată categoria sa de vârstă. Ca atare, i-a venit rândul și s-a vaccinat cu prima doză, dar nu cu rapelul.

„Continuăm să fim interesaţi să vizităm Israelul şi să ne întâlnim cu factorii de decizie", a declarat un purtător de cuvânt al Pfizer: „Vizita în Israel va fi probabil programată spre sfârşitul primăverii”.

Bourla a apărut în prim-plan săptămâna trecută, când într-un interviu acordat NBC News numea Israelul „laboratorul mondial” în ceea ce priveşte lansarea vaccinului împotriva coronavirusului, potrivit Jerusalem Post.

Când a fost întrebat dacă o persoană i-ar putea infecta pe alţii după ce a primit două doze de vaccin, el a spus: „Este ceva ce trebuie confirmat, iar datele din lumea reală pe care le obţinem din Israel şi din alte studii ne vor ajuta să înţelegem mai bine acest lucru”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.