Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul general al clubului FC Viitorul: 'Hagi își dorește să preia naționala dar nu se știe când va face acest lucru'

Digi FM
hagi gheorghe gica

Cristian Bivolaru, directorul general al clubului FC Viitorul, a vorbit despre posibilitatea ca Gheorghe Hagi să devină noul selecționer al României. Oficialul clubului constănțean spune că Hagi și-ar dori să mai preia o dată naționala, însă nu este cert când se va întâmpla acest lucru, potrivit Mediafax.

"Depinde ce înțelegi prin viitorul apropiat. În momentul ăsta, nu-l văd luând o astfel de decizie, așa cum a și spus-o, pentru că lucrurile nu sunt încă clarificate. Există posibilitatea ca după meciul ăsta (n.r. - luni, cu Spania), Cosmin să continue. Nu putem exclude această variantă. În afara de asta, el are problema clubului (n.r. - FC Viitorul). El nu și-a negat în nicun moment dorința de a mai ajunge o dată la echipa națională. A mai avut două meciuri din calificări, după care a intrat în barajul cu Slovenia, unde nu ne-am calificat și el și-a dat demisia. E clar că un astfel de moment e greu pentru oricine. Și pentru Cosmin (n.r. - Contra), și pentru un nou antrenor", a declarat Bivolaru, luni, la Digi Sport.

Dan Barna și-a ales favoritul în turul II: 'Îi îndemn pe simpatizanţi şi susţinători să facă la fel'

Hagi, în prezent manager tehnic la FC Viitorul, a mai fost selecționer al României în 2001, când a ratat calificare la Campionatul European din 2002, după eșecul de la baraj contra Sloveniei, scor 2-3, la general.

Naționala României poate rămâne fără selecționer, după ce Cosmin Contra a ratat calificarea la EURO 2020 din actualele preliminarii. Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat că o decizie în acest sens va fi luată în maximum trei săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.