Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul Liceului „Lucian Blaga”, unicul liceu românesc din capitala autoproclamatelor autorităţi de la Tiraspol, Ion Iovcev, a fost demis!

facebook

Despre demiterea sa din funcția de director al Liceului „Lucian Blaga” de la Tiraspol a anunțat Ion Iovcev printr-o postare pe Facebook.

„După ce am trecut prin Covid-19, după ce am supraviețuit în urma accidentului rutier grav (…) După ce viceprim-ministrul pentru reintegrare a refuzat unui angajat de la Biroul de Reintegrare să mă felicite cu ocazia zilei mele de naștere (…) După ce am primit diploma Ministerului Educației, Culturii și Cercetării (…) A urmat și „surpriza”, semnată de ministrul în exercițiu Liliana Pogolșa – ordinul de eliberare din funcția de director al Liceului „Lucian Blaga” din Tiraspol. Și asta se întâmplă în ajunul aniversării de 30 de ani ai instituției, în fruntea căreia am fost mai bine de 29 de ani. M-am dedicat în întregime acestei școli. Sufletul și inima îi aparține liceului, copiilor. N-am crezut că doar printr-un sunet de telefon (…) Și doar să-și sune că azi este ultima zi de muncă”, a spus Iovcev într-o postare pe Facebook.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.