Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul medical al Institutului 'Matei Balș' anunță finalul restricțiilor: 'Nu vom mai avea nimic care să ne mai amintească de pandemie'

Antena 3
Adrian Marinescu

Medicul Adrian Marinescu a făcut câteva precizări, la Antena 3, după ultimul anunț al ministrului Sănătății legat de relaxarea măsurilor anti-COVID și finalul pandemiei.

Adrian Marinescu, director medical la Institutul "Matei Balș" din București, apreciază că până de Paște, românii nu vor mai fi obligați să urmeze restricțiile cu care s-au obișnuit în ultimii doi ani.

`Putem să spunem că nu vom mai avea acele măsuri restrictive. Până în Paște cred că se vor întâmplă lucrurile destul de repede. În afară de masca la interior, vom rezolva cât de curând, nu vom mai avea masca la exterior.

Activitățile vor fi într-o limita normală. Iar ultima va fi masca la interior care va rămâne ca o recomandare. Și cred că până în Paște aceste lucruri se vor întâmpla. Este ceea ce se întâmplă peste tot în Europa.

Vor fi niște etape. Eu m-am referit până la momentul în care nu vom mai avea absolut nimic. Nimic care să ne mai amintească de pandemie”, a precizat Adrian Marinescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.