Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul societății Avioane Craiova a demisionat

www.rumaniamilitary.ro
iar 99

Directorul general al societății Avioane SA Craiova, Sandu Dragoș-George, a demisionat din funcție. Compania a anunțat, joi, schimbarea conducerii printr-un comunicat remis BVB. Conducerea a fost preluată de Cristian Drejneanu, fost șef al Serviciului comercial din cadrul Avioane SA potrivit mediafax.

Conform comunicatului societății Avioane SA, fostul director Sandu Dragoș George și-a dat demisia din motive personale.

Consiliul de Administație a luat act de demisie și l-a numit în funcția de director general pe Cristian Drejneanu, care până acum a fost șef al Serviciului comercial din cadrul societății. Liderul de sindicat din cadrul Avioane SA, Victor Peța, a declarat, pentru MEDIAFAX, că „noul manager este un angajat vechi al societății, care are experiență”.

Acesta a mai precizat că fabrica trece printr-o perioadă dificilă, în sensul în care sunt dificultăți la plata salariilor. „Ca proiecte imediate avem revizia unui avion și echilibrarea balanței financiare. În acest moment, fabrica întâmpină greutăți în ceea ce privește plata salariilor. Acestea nu s-au luat în totalitate. S-a dat doar un avans fix pentru fiecare salariat de 1.100 de lei. Eu sper ca noul director, cu experiența pe care o are, să poată depăși acest moment”, a mai spus liderul de sindicat.

Noul manager are un mandat de un an, începând cu data de 12 iunie. Liderul de sindicat spune că acest mandat poate fi prelungit de Consiliul de Administrație al societății.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.