Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan: 'Noi respectăm jucătorii care nu intră în planurile noastre'

Narcis Răducan a declarat, marți, după ce s-a aflat că Lukasz Gikiewicz nu se mai pregătește alături de echipă, că informația nu este completă și este doar malițioasă la adresa clubului, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Denise Rifai mitraliază USR-PLUS: ‘Nu e cazul să facem circ politic continuu și gratuit’ .

"Este incompletă știrea și are doar o tentă împotriva clubului.Versiunea reală este următoarea. Într-adevăr, nu contăm pe Lukasz în acest moment. E adevărat că vor fi situații în care el se va antrena separat. Dar, nicidecum nu a existat sau va exista o intimdare. Mașina i s-a retras, dar nu numai lui, ci tututor jucătorilor, pentru că au fost duse la revizii. I se va da mașină, cum e normal. Apoi, salariul va fi plătit, așa cum sunt plătite tuturor jucătorilor. A fost o convenție cu domnul Becali, de la început, cu tot lotul, ca salariile să fie plătite după o lună sau ceva de acest gen, dar nu s-a întârziat niciodată”, a spus Narcis Răducan la DigiSport.

După ce în presă a fost speculat că jucătorul polonez a fost scos și din grupul de WhatsApp al echipei, Răducan a comentat: "Dacă nu se va antrena cu lotul, asta nu înseamnă că nu va avea condiții UEFA, adică antrenament cu antrenor cu licență Pro, echipament. Cât despre faptul că a scos de pe WhatsApp este o copilărie”.

Citește și: Ies la suprafață noi informații-cheie în cazul Caracal! Țiganii care ar fi discutat, la telefon, cu Luiza

”La fel este și cu Marc, e în aceeași situație. În momentul ăsta, ei se antrenează separat, nu sunt excluși, au aceleași beneficii ca și ceilalți. Noi respectăm jucătorii care nu intră în planurile noastre. I-am propus și lui variante de rezerve. I-am propus să plece împrumut, dar nu a vrut. Ne purtăm foarte frumos cu ei, respectăm standardele UEFA. Nu va fi dezavantajat, dar nu-l poți obliga nici pe Vintilă să facă pregătire cu 30 de oameni", a completat Narcis Răducan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.