Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a făcut anunțul: Cei doi 'finaliști' pentru preluarea naționalei după plecarea lui Contra

news.ro
nationala romania

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a declarat după meciul României cu Spania și după anunțul lui Cosmin Contra că nu o să mai fie selecționer, că va începe demersurile pentru găsirea unui nou antrenor, potrivit Mediafax.

Oficialul a numit doi dintre candidații care vor fi în ”cărți” pentru preluarea României, iar aceștia sunt Gică Hagi și Dan Petrescu. Ei au fost doriți și înaintea numirii lui Contra din 2017, dar au refuzat. ”Trebuie să vorbesc cu colegii mei din zona tehnică, să urmez procedurile de la FRF şi apoi să mergem la preşedinte, iar preşedintele să ne aprobe propunerea. Aveţi încredere, sunt oameni cu istorie în fotbal, alegerea va fi echilibrată.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

Data trecută, primii ofertaţi au fost Dan Petrescu şi Gică Hagi. A treia propunere a fost Cosmin Contra. Am fost transparenţi, dar în fotbal există un risc, a încercat, nu a reuşit. Acum vom vedea care sunt propunerile, le vom face publice. Aş fi un nebun să zic că nu sunt în vederi Petrescu şi Hagi! Ideea e să vrea şi ei.” , a declarat directorul tehnic al FRF la Digi Sport, care a precizat că nu se pune problema ca el să conducă România în barajul de calificare la Campionatul European din Liga Națiunilor.

Vineri va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea adversarilor din Ligă. România va juca, în semifinale, împotriva Scoției sau Islandei, în deplasare, iar adversara din finală, dacă se va califica, va fi stabilită ulterior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.