Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul Tel Drum, Petre Pitiș, somație de ULTIMĂ ORĂ la Realitatea TV: 'Solicit dreptul de a fi uitat în mediul online, dreptul de ștergere'

www.liberinteleorman.ro
Petre Pitiș

Jurnalista Denise Rifai a susținut, în direct, la Realitatea TV, că directorul general al Tel Drum, Petru Pitiș, a emis stației un comunicat prin care ar cere să nu mai fie făcute publice informații despre viața lui privată.

Citește și: Poliţia Capitalei e în ALERTĂ: Tentativă de JAF la o bancă din Sectorul 3

Conform jurnalistei, Pitiș le-ar fi spus următoarele reprezentanților stației: „Îmi exprim dreptul la o poziție prevăzută de articolul 21 din regulamentul GDPR pentru a se consolida dreptul de a fi uitat în mediul online, dreptul de ștergere. Subliniez caraterul ilegal al informațiilor publicate în mediul online: fotografii și referiri cu privire la persoana mea, care pe lângă faptul că nu dețin sub nici o formă acordul subsemnatului sunt inexacte, defăimătoare și lipsite de orice suport probator. Fac referire la fapte de natură penală nedovedite. Afectează imaginea mea, a intimității mele, a vieții mele de familie, cuprind date care duc foarte ușor în mod direct sau prin coroborare la identificarea mea și a datelor mele de identitate”, a prezentat Denise Rifai comunicatul trimis de Pitiș.

Citește și: ȘOC între miliardarii diamantelor: Fiul și fratele unui celebru afacerist au fost ARESTAȚI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.