Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor, Viorel Mihăiţă, numit director al Direcţiei Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative

Directorul Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor, Viorel Mihăiţă, a fst numit, de marţi, director al Direcţiei Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative. De asemenea, prim-adjunctul directorului Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Gavriş Radu Emilian , a fost detaşat la Harghita, ca adjunct al şefului IPJ, potrivit news.ro.

”Cu data de 1 septembrie 2020, prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, comisarul-şef de poliţie Viorel Mihăiţă, director al Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor, a fost numit, la cerere, să îndeplinească atribuţiile funcţiei de director al Direcţiei Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative”, a anunţat, marţi seară Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citește și: FOTO - Doliu în lumea medicală! Un doctor celebru a murit de Covid-19: a realizat primul transplant de măduvă la un bolnav adult în România

De asemenea, sursa citată a anunţat că, de la aceeaşi dată, prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, comisarul-şef de poliţie Gavriş Radu Emilian, prim-adjunct al directorului general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost detaşat să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, pe o perioadă de 6 luni.

Atribuţiile sale în cadrul unităţii teritoriale vor fi pe linie de investigaţii criminale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.