Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul unui spital din Paris cere interzicerea festivităților de Crăciun și Revelion pe fondul pandemiei de COVID-19

mediafax.ro
Paris, Revelion

Directorul spitalului Antony din regiunea pariziană, Julien Lenglet, a apreciat marţi că festivităţile de Crăciun şi Anul Nou ar trebui interzise anul acesta, deoarece ar putea genera un nou val de infectări cu coronavirus, transmite Reuters, potrivit AGERPRES.

Lenglet a făcut 'fără ezitare' afirmaţia, la postul de radio RMC. El a avertizat că petrecerile de Crăciun şi Saint Sylvestre - denumirea franceză a sărbătorii de sfârşit de an - ar putea crea 'o aglomerare gigantică a mai multe generaţii, care ar putea fi la originea unui eventual al treilea val' de COVID-19.

Citește și: România a intrat în mini-LOCKDOWN, la miezul nopții: 9 reguli oficiale care se aplică, la nivel național, pentru următoarele 30 de zile

În Franţa este în vigoare de la sfârşitul lui octombrie a doua interdicţie de circulaţie de anul acesta. Unii politicieni şi experţi în domeniul sănătăţii speră că măsurile de limitare a epidemiei ar putea permite redeschiderea ţării înainte de sărbătorile de iarnă, dacă numărul zilnic de cazuri va scădea.

De la începutul epidemiei, în Franţa s-au confirmat 1,8 milioane de cazuri de infectare, bilanţ depăşit de numai trei ţări - Statele Unite, India şi Brazilia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.