Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Un dirijor cunoscut a murit de Covid-19 la doar 43 de ani

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Răzvan Metea, în vârstă de 43 de ani, a murit după ce s-a infectat cu COVID-19. El a stat mai multe săptămâni la terapie intensivă, iar medicii nu au mai putut să-l salveze. Metea ar fi ieșit din comă, dar complicațiile de sănătate pe care le avea au dus la decesul acestuia.

Răzvan Metea a fost dirijorul orchestrei simfonice ”Bigg Dimm a'Band” a Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

„Am umplut orașul cu muzică, experiențe unice și bucurie 4 ani la rând, dirijați de Răzvan Metea, profu' "nebun" și fain de la Cons care ne-a inspirat și îmbrățișat cu toată dragostea și pasiunea lui...am învățat împreună că muzica e o călătorie infinită și simțeam că energia lui poate dărâma munții... Nu știm cine a decis ca de azi Răzvi să plece în călătoria spre o altă lume...mai aveam încă tare multe de făcut, de simțit, de trăit...

Doare tare și ne vei lipsi tare mult! Mulțumim pentru tot ce ai fost și vei mai fi pentru noi toți, drum lin în lumină, dragule!”, au declarat cei de la Cluj Symphony Experience.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural' .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.