Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DiscoverProject.ro: Cine ar fi sponsorii lui Nicuşor Dan

nicusor dan

Nicuşor Dan a primit sponsorizări de 300.000 de lei în campania electorală din 2016, când a câştigat un mandat de parlamentar. Trei dintre principalii săi sponsori aveau mari interese imobiliare în București, fiind implicați în proiecte care agresau monumente și parcuri istorice, potrivit DicoverProject.ro.

Unul dintre sponsori, Lucian Azoiței, este un cunoscut dezvoltator imobiliar din București. L-a sponsorizat cu 7.000 de lei pe Nicușor Dan, în timp ce încerca să ridice un nou bloc în centrul orașului. Proiectul se numește Central District 99, purtând numărul de pe strada Cuza din București pe care este amplasat proiectul imobiliar.

Citește și: Sorina Matei detonează cazul fetiței de 11 ani, ucise de pedofilul olandez! ‘Soția sa este comisar-șef la IPJ Dâmbovița’

Clădirea, proiectată să aibă șase etaje, urma să fie ridicată la câteva sute de metri de Primăria Sectorului 1, cea care eliberase autorizația de construire. Doi vecini au atacat apoi construcția în instanță, susținând că le-a fost agresat propriul imobil, fiind amplasat ilegal, iar regimul de înălțime depășea cu două etaje pe cel stabilit legal. Procesul se judecă și azi.

Lucian Azoiţie, dezvoltatorul, a declarat pentru DicoverProject.ro că "finanțarea acordată de mine lui Nicușor Dan nu are nici o conotație politică sau economică, nu-mi aduc aminte de el ca persoană, nu mai știu în ce context sau formă i-am dat acești bani”.

Citește și: Misterul a fost elucidat! De ce nu l-au reținut polițiștii pe olandezul ucigaș la plecarea de pe aeroport .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.