Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discovery Channel şi HGTV, din octombrie: Programe despre renovări, maşini, viaţa sălbatică şi situaţii extreme

discovery

Posturile Discovery Channel şi HGTV propun începând cu luna octombrie programe despre renovări, maşini, viaţa sălbatică şi situaţii extreme, între care se regăsesc câteva premiere, potrivit News.ro

Vor fi difuzate în premieră la Discovery Channel „Expediţie la capătul pământului”, „Legendele sălbăticiei” şi „Maşini la comandă”, iar serialul „Indigenii din Alaska” continuă cu episoade speciale.

HGTV prezintă poveştile căutătorilor de locuinţe din America care renunţă la viaţa din oraş pentru a găsi un refugiu în case de vis din Bahamas, în seria „Ne mutăm în Bahamas”, şi va difuza episoade noi din „Case mari la preţuri bune”.

• „Maşini la comandă” (de miercuri, 7 octombrie, de la 21:00) – Fiecare episod îi urmăreşte pe Beau, Dave şi "Mad" Mike descoperind automobile unice, istorice, pe care le refac şi le reintroduc în cărţile de istorie auto. La sfârşitul fiecărui proiect, echipa testează produsul finit: maşinile intră în cele mai mari competiţii, sunt încercate pe cele mai dure piste şi prezentate în faţa întregii lumi, alcătuind una dintre cele mai trăsnite colecţii de maşini din toate timpurile.

• „Legendele sălbăticiei” (de sâmbătă, 7 octombrie, de la 22:00) – Această serie urmăreşte doi specialişti în sălbăticie, buni prieteni din copilărie, care investighează, studiază şi încearcă să rezolve unele dintre cele mai incredibile mistere ale naturii. Împreună, ei se avântă curajoşi în sălbăticie, din Alaska până în Papua Noua Guinee, ca să găsească descifreze unele dintre cel mai înfiorătoare taine din lumea naturii.

• „Indigenii din Alaska” (de vineri, 23 octombrie, de la 22:00) – Billy, Amy Brown şi cei şapte copii ai lor supravieţuiesc izolaţi de civilizaţie, bizuindu-se unii pe alţii. Clanul şi-a dezvoltat propriul accent şi dialect şi se autoproclamă „o haită de lupi".

• „Expediţie la capătul pământului” (de duminică, 25 octombrie, de la 22:00) – Oferă o perspectivă sinceră şi necenzurată asupra motivelor, spaimelor şi eforturilor trăite de cei care au supravieţuit unei aventuri de 11 luni în legendarul Pasaj de Nord-Vest.

Citește și: Trupa AC/DC a confirmat reuniunea şi lansarea unui nou album

În luna octombrie, la HGTV vor fi difuzate:

• „Case mari la preţuri bune” (de sâmbătă, 3 octombrie, de la 20:55) – Tamara Day, expertă în restaurări de locuinţe, născută în Kansas City şi mamă a patru copii, se specializează în renovat case de mari dimensiuni, proiecte pe care alţii se tem să le accepte. De la un conac demodat, construit în stil Tudor în anii 1970, până la o casă în stilul tipic regiunii franceze Provence, ea le redă acestora frumuseţea originală, pentru ca alte familii le locuiască.

• „Ne mutăm în Bahamas” (de duminică, 25 octombrie, de la 20:55) – Plaje cu nisipuri albe, soare strălucitor tot anul şi oameni prietenoşi - iată de ce Bahamas este o destinaţie de vis pentru orice vacanţă. Această serie prezintă americani care au decis să renunţe la viaţa într-un oraş mare pentru o vacanţă „cu normă întreagă", mutându-se în acest paradis. De la alegerea insulei pe care îşi pot cumpăra proprietatea care li se potriveşte, fiecare episod ne prezintă în detaliu căutările celor care sunt gata să îşi vadă visul cu ochii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.