Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discuțiile în Senat au degenerat. Un senator PSD către un senator USR: 'Prințeso, sugi...!'

Inquam Photos / Octav Ganea
senat toti pentru justitie

Discuțiile pe legile justiției sunt mai aprinse ca oricând în Parlamentul României! După ce Vlad Alexandrescu, Florina Presadă și Mihai Goțiu, senatori USR, au împărțit pe pupitrele celor de la PSD și ALDE câte un exemplar din cartea "Ferma animalelor" scrisă de Goerge Orwell, senatorul PSD Liviu Brăiloiu a avut o reacție incalificabilă. Potrivit lui Radu Hossu, Brăiloiu nemulțumit de gestul senatorului USR, Florina Presadă, i-a replicat: „prințeso, sugi p***”.

Florina Presadă (senator USR) îi oferă în plenul Senatului, o carte, Ferma Animalelor, lui Liviu Brăiloiu (senator PSD).

El îi răspunde: Prințeso, Sugi Pula!

(Asta înseamnă că nu știe să citească? Sau așa reacționează la lucruri noi în viața lui, cum ar fi cărțile?)”, a scris Radu Hossu, pe Facebook.

Circ la Senat: Senatorii USR le-au oferit colegilor lor volumul 'Ferma animalelor'! Ce gest a făcut Călin Popescu Tăriceanu - FOTO

Ulterior, senatorul USR a confirmat și le-a spus jurnaliștilor prezenți că nu poate să reproducă ceea ce a spus senatorul Brăiloiu, însă va depune o plângere.

„Domnul Brăiloiu a spus cuvinte obscene, cuvinte ce nu pot și nu merită redate. A fost un moment extrem de stânjenitor. Oamenii aceștia nu au limite. Argumentele raționale nu mai funcționează în discuțiile cu ei membrii PSD și ALDE.”, a spus Florina Presadă, care a adăugat că va depune o plângere împotriva lui Brăiloiu la Biroul permanent.

„Există un Regulament al Senatului care trebuie respectat. Am cerut în acel moment domnului Manda, care era preşedinte de şedinţă, să suspende şedinţa, însă a refuzat să facă acest lucru”, a mai spus senatorul USR.

Amintim că nu este prima ieșire scandaloasă a senatorului PSD. La sfârșitul lunii trecute, senatorul PSD Liviu Brăiloiu a avut o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor pe care i-a calificat „ciobani”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.