Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discurs de NO COMMENT în Parlament - VIDEO

parlament2

Deputatul PSD Andreea Cosma, fiica fostului președinte al Consiliului Juedețean Prahova, a ținut de curând un discurs la tribuna Parlamentului. Aceasta a citit pe nerăsuflate un text pe tema alegerilor din Franța.

Potrivit site-ului Camerei Deputaților, Andreea Cosma a mai luat cuvântul o singură dată de când se află în Parlament. Acest lucru s-a produs în momentul în care a depus jurământul. În schimb, fiica baronului de Prahova a devenit cunoscută la începutul lunii februarie, când a agresat un deputat de la USR.

Citește și: Cum arată soția lui Rareș Bogdan și la ce a RENUNȚAT pentru afaceri

Andreea Cosma, care s-a aflat pe locul al șaptelea pe lista pentru Camera Deputațlor a PSD Prahova, a devenit parlamentar în condițiile în care doi dintre candidații poziționați înaintea sa pe locuri eligibile au renunțat la mandat, arata Aktual24.ro.

La fel ca tatăl ei, Andreea Cosma apare și ea într-un dosar de corupție. Ea a fost trimisă în judecată de DNA, alături de fostul președinte al CJ Prahova din perioada 2004-2008, Florin Anghel, pentru vânzarea subevaluată a cazărmii "Ciuperceasca", care a intrat în activul Parcului Industrial Plopeni după un schimb de terenuri cu MApN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.