Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discurs inedit al lui Carmen Iohannis: Nu sunt avansată, dar perseverez

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a premiat mai multi copii sambata seara la turneul de tenis 'Sibiu Open'. Ea si-a reiterat pasiunea pentru acest sport si i-a incurajat pe copii sa il practice sau sa se indrepte catre alte sporturi.

Carmen Iohannis a declarat ca desi practica de putin timp tenisul persevereaza pentru ca ii da o stare de bine.

"Nu sunt avansată, dar perseverez. Important în sport este să perseverezi și nu neapărat să câștigi, participarea contează. (...) Îmi dă o stare de bine și mă simt foarte bine, ca orice alt sport. (...) Mi-aș dori ca mulți copii să înceapă cu tenisul sau cu orice alt sport. Sportul este foarte important pentru toată lumea și ar trebui să se scrie cu litere de tipar și în inimile noastre pentru că ne aduce bucurie și ne face să ne simțim mult mai bine", a spus Carmen Iohannis.

"Sper ca de acum încolo să vă placă cât mai mult tenisul, să veniți tot mai des pe terenul de tenis și să participați la cât mai multe evenimente sportive și să nu uitați că sportul este un hobby pentru toată lumea și unul din cele mai frumoase hobby-uri. Felicitări și succes în continuare", a mai spus celor o sută de copii prezenți la festivitatea de premiere, Carmen Iohannis.

Aceasta si-a declarat si admiratia pentru Simona Halep si a precizat ca ii urmareste meciurile impreuna cu sotul sau.

"Suntem mândri de Simona. Ne dorim să avem cât mai multe 'Simone' în lumea tenisului și sper ca acest turneu să aducă tenisul în prim-plan și câți mai mulți părinți să își îndrume părinții către tenis", a declarat Carmen Iohannis, potrivit Agerpres.

Întrebată dacă urmărește transmisiile televizate de la meciurile Simonei Halep, Carmen Iohannis a răspuns: "Când pot, da. În casă, cu soțul, ne uităm amândoi."

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.