Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discuții online în diaspora, cu înalte oficialități!

Facebook
teleconferinta online
Ambasada României în Regatul Spaniei a organizat în data de 6 mai, o videoconferință cu reprezentanții mediului asociativ și ai grupurilor civice din Spania, cu participarea consilierului de stat în cadrul Administrației Prezidențiale, doamna Sandra Pralong, și a secretarului de stat în cadrul Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, domnul Ovidiu Burdușa.
Discuțiile au abordat subiecte precum provocările cu care mediul asociativ se confruntă în această perioadă excepțională marcată de pandemia Covid-19, posibilitățile de colaborare pe mai departe pentru a eficientiza modul în care asociațiile și autoritățile vin în sprijinul cetățenilor români, adaptarea activității asociațiilor la mediul online sau accesarea proiectelor finanțate prin programele derulate de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.
Cei doi oficiali români au prezentat activitatea instituțiilor pe care le reprezintă, cu accent pe demersurile întreprinse în contextul pandemiei Covid-19, și au exprimat întreaga disponibilitate de a intensifica colaborarea cu mediul asociativ din Spania.
Având în vedere restricțiile impuse de starea de urgență din România și Spania în perioada următoare, a fost stabilit ca mod de lucru organizarea de videoconferințe în mod constant pe teme de interes pentru cetățenii români din Spania.
Invitația de participare la videconferință a fost adresată tuturor asociațiilor românesti și grupurilor civice care și-au notificat de-a lungul timpului, la ambasadă sau la oficiile consulare românesti, activitatea pe teritoriul Spaniei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.