Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Disensiuni în coaliție! Dragnea îl contrazice pe Tăriceanu: 'Eu știu că suntem foarte pregătiți'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tariceanu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, despre afirmația lui Călin Popescu Tăriceanu că România nu este pregătită să preia președinția rotativă a Consiliului UE, că nu a citit tot ce a scris liderul Senatului, dar că știe de la prim-ministru că Guvernul este „foarte pregătit”.

„Nu am apucat să citesc tot (ce a scris Călin Popescu Tăriceanu - n.r.). Eu știu de la doamna prim-ministru că da, Guvernul este foarte pregătit”, a declarat joi, la Parlament, liderul PSD Liviu Dragnea, conform Mediafax.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, la Parlament, legat de afirmația lui Călin Popescu Tăriceanu că România nu este pregătită să preia șefia rotativă a Consiliului UE, că statul român „este în grafic” din punct de vedere organizatoric, însă trebuie să existe un „consens” între partide.

Reacția lui Dăncilă după ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Augustin Lazăr: 'Nu trebuie să fiu eu mulțumită'

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, joi, că, în condițiile războiului politic total din aceste luni, România nu este pregătită să preia președinția Consiliului UE.

”În condițiile războiului politic total din aceste luni, România nu este pregătită să preia președinția Consiliului UE. Este un avertisment în al doisprezecelea ceas pe care îl adresez cu responsabilitate tuturor oamenilor politici, în special Președintelui României și liderilor partidelor parlamentare din opoziție. Cine crede că liderii europeni vor fi înțelegători când în an electoral, oamenii politici de la București se vor război se înșeală. România deja pierde teren și va avea enorm de pierdut dacă lucrurile nu se schimbă de urgență. Dacă Președintele și partidele de opoziție vor continua să nege evidența protocoalelor nelegale și abuzurilor și vor refuza orice dialog pentru ca România să meargă înainte, atunci vom rata o mare șansă pe care o avem de a ne impune vocea la nivelul Uniunii Europene. Vom continua să fim trimiși la colț de către liderii europeni care înțeleg mult mai bine jocurile politice și diplomatice și acționează în interesul propriilor țări”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.