Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Disensiuni majore pe Drepta la București. Lider USR: NU există nici o alianță `a opoziției` la sectoare! PMP-ul lui Băsescu trebuie exclus din orice combinație

pixabay
boom

Marea alianță a partidelor de la Putere în București e mai mult o dorință. Asta dacă ne luăm după cele mia recente declarații în care în loc de unitate se observă o acerbă luptă pentru întâietate. După ce PNL l-a ”achiziționat” pe Nicușor Dan și i-a nevoit pe cei de la USR și PLUS să se încoloneze în spatele lor, acum cei de la USR încearcă o opoziție. Ei spun că NU va exista nici o alianță dacă în ea vor fi cooptați și cei de la PMP pe care îi acuză de blaturi ascunse cu PSD.

Vezi și: Lista oficială: Românii care se întorc din aceste ţări NU mai intră în izolare

Stelian Ene, lider al USR în Capitală susține vehement pe pagina sa de facebook că NU există o asemenea alianță în sectoarele Capitalei și că partidul lui Traian Băsescu trebuie pus la index, altfel USR nu poate sta alături cu ei în campania electorală pentru alegerile locale care bate la ușă:

”Se rostogolesc niște știri false despre o mare alianță „a opoziției” la primăriile de sectoare.

Ca membru în conducerea filialei USR București și a celei a Sectorului 3, nu sunt la curent cu nicio împărțeală de acest gen a sectoarelor. Dacă această înțelegere va exista - și e un instrument de luat în considerare în lupta cu PSD - eu mă voi opune cât voi putea apartenenței PMP la acest proiect.

PMP în București a avut un joc dublu în majoritatea primăriilor și a livrat PSD voturile de care a avut nevoie în momentele cheie. În sectorul 3 și-au numit oameni în conducerea companiilor lui Negoiță; firma de pază și protecție e controlată de Bunescu Alexandru, candidat PMP în 2016 pe loc semi-eligibil la parlamentare în București. „Cheamă-l pe Cristi” Petrescu, consilier local în funcție, e totodată membru în CA la Compania Municipală de Sport, una din companiile Gabrielei Firea pe care candidata USR-PLUS la primărie, Ana Ciceală, le-a desființat ca ilegale în instanță. Ce fel de alianță a „opoziției” e asta, când te aliezi fix cu puterea împotriva căreia lupți de ani de zile?

Acum că și-a îndeplinit rolul de vehicul pentru retragerea tihnită la Bruxelles a lui Traian Băsescu, PMP trebuie lăsat să se dizolve în neantul istoric al partidelor românești de cumetrie și să depășim o dată acest ev întunecat.

Despre ideea ca USR să susțină în sectorul 3 un CPF-ist cu trecut neo-legionar documentat, eu unul nu pot să zic mai mult decât că mi se pare ridicolă.”, susține aceasta pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.